15 Sep 2016

Nieuwe collega!

0 Reacties

Wij zijn heel blij dat Yvonne ons team komt versterken. Hieronder stelt zij zich voor.

Mijn naam is Yvonne Voogd, moeder van twee schatten van kinderen en woonachtig in Ermelo.

Vanaf september zal ik waarnemen in Putten. Ik zal twee nachten per week dienst doen en daarnaast nog 1 keer per maand een weekend. Verder doe ik 1 keer in de week een ochtendspreekuur zodat we elkaar ook kunnen leren kennen.
Na jarenlang als maat in een drukke praktijk gewerkt te hebben werk in nu sinds 2013 als waarneemster. Dit geeft mij de ruimte om de verloskunde te combineren met mijn gezin en met mijn praktijk voor coaching en counselling voor zwangere vrouwen en moeders.
Ik wens u een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd en misschien tot ziens!

Yvonne Voogd

[begin]